maanantai 25. marraskuuta 2013

Tonttuilua

Heräsin vasta muutama päivä takaperin ajatukseen joulukorteista nakeron kuvalla. Ajattelin, että olisin varmasti totaalimyöhässä asian kanssa, mutta huh, en ollutkaan!! Ifolorilta tilatessa kerkeäisi vielä, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen, kamera kauniiseen käteen ja tytteli tonttuvermeisiin :-) Linda kiinnostui tyypillisesti vähän vääristä asioista, ja hermostui, kun en antanut toisen syödä tonttulakin kulkusta enkä mekon kaulusta. Päädyin sitten ihan omaan näkemykseeni joulukuvista, enpähän ainakaan ollut samanlaisiin törmännyt :D 





Kun taas kuvailemisen makuun pääsin, päätin hyödyntää valoisen päivän antimia ja heilua kameran kanssa muuten vaan. Pikku hiljaa alkaa avautua kameran salat tällaisellekin tekniikkaurpolle. Hyllytin automaattiasetukset täysin, ja aloin manuaalisesti vain kokeilla mitä tapahtuu mistäkin, niinhän sitä vain oppii. 



Tällaisella asulla mentiin sunnuntaina. Paljettikauluksinen paita on H&M:n, farkut Selectedistä. 


Päätin tuunata vanhasta farkkupaidasta liivin. Ratkojaa ei löytynyt, joten saksilla pistelin menemään. Hitaanpuoleista hommaahan tuo oli, mutta vaivansa väärti. Onpahan taas uusi elämä vaatteella, mitä ei olis tullut käytettyä.


Oon nyt tosi kettumainen, ja kiusaan tän lahja-asian kanssa. Tämmöisen pakkauksen kätköistä se paljastui, kello nimittäin :-)




Torstaina koittaa taas neuvolapäivä. Miten musta tuntuu, että oon tippunut ajankulun suhteen kärryiltä jo ajat sitten. Minun oma vauva täyttää puoli vuotta!! <3

-Trina


2 kommenttia:

  1. Ihana pikku tonttu <3 Ja komea oli kello! eilen jo komisti paulin rannetta :)
    Kauniita kuvia :)

    VastaaPoista