sunnuntai 10. marraskuuta 2013

lauantai

Tänään otin tehtäväkseni väsätä huomiselle jotain passelia isipäivä-systeemiä. Olin jo viikolla katsonut valmiiksi, mikä olis suht helppoa ja nopeaa, mutta kuitenkin jotain vähän uutta. Jotain leipomustahan täällä syntyi, mutta mitä, niin se paljastukoon vasta huomenna. Oon tällasissa pikku piiperryksissä tosi täydellisyyttä tavoitteleva, ja se raastaa mun omatkin hermoni ihan riekaleiksi, mutta minkäs sitä luonnolleen mahtaa :D Taas meni meinaan omasta mielestä kaikki aivan pyllylleen. Raati kertokoon huomenna, miten tästä suoriuduttiin. 





Kuvat on eiliseltä, kun Linda antoi kyytiä tolle lehti-paralle. Näiden kuvien jälkeen tais olla pelkkä märkä läntti jäljellä :D Olisitte nähneet sen ilmeen, kun yritin ottaa lehteä pois...suurinta vääryyttä! Tänään kääntymisreenit tuotti vihdoin kunnon tulosta, sillä Linda kääntyi itse muutaman kerran selältä masulleen, jes! Etenemäänkin tyllerö meinasi ryhtyä, mutta vielä ei noussut kuin peppu pystyyn ja jalat hieman hamuili konttaus asentoon. Hassua, miten näitä kehityksen suuria hetkiä odottaa aivan nesteet housussa, mutta sitten kun ne tapahtuu, sitä alkaa mukavuuksissaan miettiä, kuinka maanisesti saa kohta olla siivoamassa jälkiään, ettei mitään jäisi tuholaisvyöhykkeelle. Vai olenkohan mä ainoa... :D 




Tänään ei valoisuus ollut aivan meidän puolella näiden kuvien suhteen, mutta aina ei voi onnistua. Kello näyttää jo hurjia lukemia, eikä mua edes väsytä. En tiedä, miten on mahdollista kukkua tähän tapaan niillä unimäärillä, mitä meillä putkeen nukutaan! Nyt kipitän untenmaille. Toivottavasti kaikilla on huomenna mukava isipäivä! :-)

-Trina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti