maanantai 15. joulukuuta 2014

Boutique Molly
Viime lauantai oli kyllä yhtä ylpeyden ja onnellisuuden juhlaa! Kolmen pienen prinsessavauvan ristiäisten ( joista postausta varmasti luvassa myöhemmin ) lisäksi juhlistimme kahden upean naisen menestystarinan alkua. 

Lahden kauppahallin kolmanteen kerrokseen avataan piakkoin naisten oma erikoisliike, joka huokuu 50-luvun eleganssia, sekä burlesque/pin-up- tyyliä. Boutique Molly kätkee tiloihinsa mitä upeimpia alusasuja, Grimasin ammattimeikkejä, Duroyn meikkisiveltimiä, naamiaisasuja, sekä laajan valikoiman erotiikkavälineitä. 

Itselläni on ainakin tullut kierrettyä Hot Lipsin tyyliset pornoluolat kaukaa, sillä fiilikset, joita sen kaltaiset liikkeet mussa herättää, on todella luotaantyöntävät. Naisten liikeidean myötä uskon, että vihdoin ovet erotiikan maailmaan aukenevat ansaitsemallaan tavalla, tyylikkäästi ja kaikille kuuluen. 

En voisi ylpeämpi olla noista kahdesta mahtavasta leidistä, ja toivon niin kovin, että putiikki tulee menestymään ansaitsemallaan tavalla. Ihan huisin siistiä!! :-) 

p.s. käykäähän muuten tykkäilemässä Mollystä Facebookissa! 

p.p.s. koitin vähän uutta, ja keskitin kuvat, ja jätin ne hieman pienempikokoisiksi...ehkä ei mun juttu kuitenkaan, mutta katsotaan nyt


-Trina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti