tiistai 5. marraskuuta 2013

helpotusta iholle

Reilu kuukausi sitten yhdellä karisma-reissulla piipahdettiin apteekissa. Multa oli päässyt loppumaan La roche posayn perusvoide, mikä edes hieman rauhoitti tätä hilseilevää ja kutiavaa korppuihoa, ja tarkoitus oli ostaa sitä lisää. Sitten kävikin jotain yllättävää, ja sain elämäni ensimmäistä kertaa todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua apteekissa asioidessani. Mukava apteekkitäti kertoi erään toisen voiteen samaisesta sarjasta sopivan mun iholleni vielä paremmin, sillä se olisi nimenomaan tarkoitettu atooppiselle iholle. Mitä? Miksei tästä vinkattu mulle viimeksi mitään? La roche posaylla sattuu myös olemaan bepanthenin tyylinen cicaplast-voide kaikkein kuivimpien kohtien täsmähoitoon, ja noiden kahden tuotteen ostajalle oli kampanjatarjouksena vauvan pyyhe kaupanpäälle. Tämän paketin kyseinen apteekkari mulle osaavasti myi, ja jo kassalle mentäessä mulle nousi helpotuksen hymy korviin ( ellei jopa ylikin ). Musta nimittäin tuntui, että vihdoin löytyi ne tuotteet, millä saisin nujerrettua kuivuuden kasvoiltani.

Kyseinen voide on vartalovoide, joka on tarkoitettu sekä vartalolle, että kasvoille. Koostumus on ihanan kevyt, mutta silti tarpeeksi voidemainen, ja sitä on miellyttävä levittää iholle. 400ml pumppari riittää varmasti pitkään, vaikka tuote on käytössä yötä päivää. Lisäksi se on myös hygieninen. 


Näin kuukauden päivät tuota komboa käytettyäni voin todeta, että apteekkitäti oli kuin olikin oikeassa! Melkein kaikki läiskät kasvoiltani ovat kaikonneet, kaikki rauhoittuneet niin, ettei niitä enää kutita. Ensimmäistä kertaa kylmempien ilmojen alettua kasvoni tuntuvat taas siloisilta, eikä ihoa kiristä. Silmänympärysihoa tosin kutittaa edelleen, mutta sekin on paranemaan päin. Ehkä ensi reissulla kysäisen jotain myös silmänympäryksille, ellei nämä tästä parane.

Kuvissa vilahtelee pari muutakin uututta, jotka hankin loppuneiden luottotuotteiden tilalle. Ajattelin pistää pitkästä aikaa perus markettikosmetiikan testiin, ties vaikka päihittäisivät nykyiset lempparit. Lumenen sensitive-sarjan kasvovesi on mulle jo ennestään tuttu ja hyväksi todettu. Lorealin öljyputsari taas oli aivan uutuustuote. Bongasin tän alkujaan Ostolakossa-blogin Virveltä, ja se sattui kyllä todella hyvään saumaan, sillä olin juuri päivitellyt, kun millään halpismerkillä ei ole tällaista tuotetta. Kerran olen sitä nyt kokeillut, ja tykkäsin kovasti. Hieman öljyisempiä nuo selektiivisten sarjojen vastaavat kyllä ovat, mutta saapahan tällaistakin tuotetta vihdoin ( jopa viisi kertaa ) edullisemmin!! Fiilis on huomattavasti parempi, kun ei kokoajan tarvitse rapsutella kutisevaa naamaa! Toivotaan, että ihon tilanne pysyisi läpi talven tällaisena :-) 

-TrinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti