sunnuntai 24. marraskuuta 2013

synttärin viettoa

Meillä on vietetty tänään oikein onnistunutta juhlapäivää! Heräilin ite aamulla aikasemmin väsäilemään sankarille aamiaista, saatoinpa siinä samalla hoidella vähän pyykkihommiakin. Ja mikä näky olikaan ulkona herätessä, sitä lunta, mitä olin jo pyydellytkin! Tosin tällä hetkellä taitaa asfavltin väri viedä jälleen voiton. 







Aamupala koostui tietysti sankarin lemppareista, ei meillä onneksi ihan näin ranttaliksi joka viikonloppuaamu vedetä. Viime postaukssessa mainitsemani yllätys, a.k.a. tuplasuklaa kuppikakut! Onnistuivat edeltäjiään paremmin, kun tajusin laittaa taikinan sekaan valkosuklaata, ja annostella vuokiin vähemmän tavaraa! Olin näistä kyllä salaa jopa ylpeä :-) Sankari tahtoi viettää päivää kaupoilla joululahjoja metsästäen, niinpä netfliksistä pikku prinsessa pyörimään ja mamma meikkailupuuhiin. Linda katsoi ohjelmaansa silmät lupsuen, mutta ei millään malttanut unen voittaa. Onneksi oli tiedossa autoilua, takuuvarmat päikkärit siis! 








Saatiin kiireessä napsattua jopa jonkinmoiset asukuvat. Päällä mulla oli uusi paita ja housut Zarasta, takkikin on ylläripylläri Zarasta, Vagapondin nilkkurit sekä Michael Korsin pikkulaukku.  Montakohan kertaa olen täällä maininnut käyneeni Karismassa, no siellähän me käytiin tälläkin kertaa. Se vaan on lapsen kanssa kätevämpi vaihtoehto keskustan Trioon verrattuna. Lahjojen metsästysreissu osoittautui antoisaksi, löydettiin Paulin parille sisarukselle jo lahjat pukinkonttiin. Loppupäivästä ollaan eletty ilman kameraa, kun on niin pimosaa. Loihdin kotiin tultuamme meille ruoaksi lehtipihviä ja lohkoperunoita, vedettiin jälkkäriksi kaikki viimeisetkin kuppikakut, ja ilta menee todennäköisesti hyvän leffan parissa. Ihanaa viikonloppua vaan kaikille! 

P.S.  Ja mikä Paulin lahja sitten oli? No siitä lupaan ottaa kuvan seuraavaksi kerraksi ;-) 


-Trina



2 kommenttia: