tiistai 23. syyskuuta 2014

muutama juttu
Viime viikkoisia kuvia oli jäänyt pyörimään jonkin verran tietokoneelle kaiken tohinan keskellä. Otettiin Lindan syöttötuolista vauvaosat kokonaan pois, ja istuminen isojen tyttöjen tuolissa onnistui heti alkuunsa todella hienosti. Hän on nyt innostunut syömään itse lusikalla, vaikkei siitä toistaiseksi mitään sotkua kummempaa tulekaan. 

Käytiin viikonloppuna mun ystävän syntymäpäivillä, joka on myös Lindan kummitäti. Siellä Linda pääsi leikkimään kummitätsyn pikkusisarusten kanssa, ja voi että, miten tuo nakero tykästyi tädin pikkusiskoon. Ilmapallot taisi olla se kaikkein hauskin juttu noiden pienempien mielestä, ja niistä riitti iloa. 

Ja tämä hauskin juttu sitten. Neiti kun on alkanut lukemaan iltasatunsa itse. Minä kun yritän lukea, ei hän jaksa kuunnella, ja hyppii vaan sängyssään, mutta kun hän saa kirjan itselleen, on keskittyminen jotain ihan toista. Välillä saattaa jopa kuulua ties mitä selityksiä sivun kuville. Hän myös nukahtaa kirja kainalossaan, että sellaista täällä :-))


-Trina

3 kommenttia:

 1. Voi kun meidän taapero edes kuuntelis sadun:D tai lukis ite. Sen sortin paikallaan pysymistaitoja odotellen:D minkä ikänen Linda olikaan?:)
  Pari kertaa oon eksynyt tänne ihania fiilistelykuvia katselemaan, kiva blogi!

  VastaaPoista
 2. Ai tuollahan se olikin, alhaalla:D puhelimella ei jaksa hirveesti selvitystyöhön alkaa. Meidänkin touhutättärä on viime vuoden toukokuussa syntynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis just eilen törmäsin ekaa kertaa Suvi sun blogiin, ja muistinkin sut yläasteelta! :-) Hassua, miten keskittyneesti Lindakin rupes noita kirjoja lukemaan, kun tosiaan ei jaksa keskittyä sen kauemmin samaan tekemiseen :D Joo viime toukokuussa, saman ikäisiä siis! Kiitti paljon, kiva että tykkäät :-))

   Poista