perjantai 5. syyskuuta 2014

5/9/14


Tänään oli kuuma. Syksy on näyttänyt nyt viime päivinä parastaan, ja siitäkös minä tykkään. Ollaan Lindan kanssa leikitty paljon ulkosalla. Tyllerö on tutkinut kotipihaamme tarkasti kääntäen lähes jokaisen etupihan kivenmurikan ympäri. Lenkille hän ei malttaisi lähteä sitten millään, onhan nuo kivet nyt paljon kiinnostavampia kuin keinuminen puistossa ( so last season! ). 

Hankittiin sadevermeet jo sateiden varalta varastoon, mutta kotona sadetakkia paremmin mallaillessa todettiin se aivan liian isoksi meidän kirpulle. Harmittaa, sillä kyseisestä takista ei täältä meidän mailta löytynyt oikeaa kokoa, ja minä kun kerkesin tykästyä tähän yksilöön täysin. Kumpisaappaat uupuvat vielä, muuten alkaisi pikkuhiljaa olla välikausivarustus kunnossa. 

Lindan huoneen remontti on vihdoin alkanut, ja yllättävän kivuttomasti roinahuoneeksi muodostunut soppi tyhjeni tavaroistaan. Varsinkin, kun äiti leipoi mahtavaa omenapiirakkaa.  Muutamat kyprokit löysivät tiensä seinän täytteiksi, ja huomena projekti jatkukoon! Sen verran innoissani olen, ettei nukkumisesta meinaa tulla mitään. Yön pikkutunneille asti olen kolunnut pinterestiä, ja mitä ihanimpia lastenhuoneen sisustusideoita. Kun vielä osaisi päättää, mitä laitetaan!! :-)-Trina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti