sunnuntai 21. syyskuuta 2014

katsaus välikausivaatetukseen
  

Nyt kun ilmat ovat alkaneet pikkuhiljaa viilenemään, ja sadekin on tullut mukaan kuvioihin, on välikausivaatteet päässet vihdoin käyttöön. Viime syksynä hankittiin neidille kuoritakki, sekä -housut, mutta nyt kun tuo mini-ihminen lähtee hoitoon, päätin satsata kunnon haalariin. Polarn o. pyretin fleecevuorellinen kuorihaalari kuulosti hieman liiankin hyvältä ollakseen totta! Lämmin fleecevuori, jonka voi halutessaan irrottaa, ja laittaa kylmempien kelien yllättäessä takaisin paikoilleen. Leutona talvena haalari menee hienosti käytössä pidempäänkin, varsinkin kun Linda on niin lämminverinen kaveri. Tuulen- ja vedenpitävyys, täysin teipatut saumat, irrotettava huppu, materiaali kaikinpuolin hyvän tuntuista ja helposti putsautuvaa. Katsotaan, kuinka tämä haalari hoitaa tehtävänsä käytännössä, meidän vaativissa sääolosuhteissa. Odotukset ovat ainakin kovat. 

Kengät ovat Superfitin talvi- gore-texit koossa 21. Talvikengät hankittiin jo vk-käyttöön siksi, että oma ääreisverenkiertoni on ainakin todella olematon, ja varpaat, sekä sormet ovat aina jäässä. Lämpimämpinäkin päivinä pihaleikkien jälkeen sisälle tullessa neidin jalat olivat melko kylmät tennareiden jäljiltä, ja maastahan se kylmyys hiljalleen hiipii jalkojen kautta koko kroppaan. Kookengän myyjätärkin suuresti suositteli pienen jalkaan syksystä lähtien lämpöisempää kenkää, jos ne ovat ulkoilun jälkeen tuntuneet viileiltä. Talvea ajatellen ostettiin vielä erilliset alumiinipohjalliset lämpöä tuomaan. 

Sadevermeitä metsästettiin kissojen ja koirien kanssa, sillä missään meidän lähi s-kaupoissa ei enää ollut palauttamaani sadetakkia oikeassa koossa. Niinpä kolusin kirpputoreista lähtien joka kaupan, mikä mieleen juolahti. Polarn o. pyret oli ainoa kauppa, josta löytyi oikeanlainen keltainen takki, juuri kotona odottaviin Cirafin keltaisiin kurahousuihin ja pisararukkasiin sopiva yksilö! Meidän Popissa oli vielä tietyt sadeasut -30% tarjouksessa, mukaanlukien tämä takki, sekä sadehattu, jonka ostin, sillä takissa ei ( turvallisuussyistä ) ollut huppua. Kumisaappaat olivat kyllä yksi murheenkryyni. Tuollaiseen minijalkaan, neidille, joka vielä kävelyn ohella konttaa, oli aika mahdotonta löytää juuri sitä täydellistä paria. Popistahan nekin sitten löytyivät, kapeampiin varsiin en kyllä muualla törmännyt. 

Hienompana kaupunkitakkina toimii Mini Rodinin keltavalkoraidallinen parkatakki, joka on mennyt hyvin hieman lämpimämmilläkin ilmoilla. Takki on väritykseltään kyllä ihanan pirtsakka, ja se onkin kerännyt paljon kehuja. Toiset kengät ovat olleet vielä harkinnassa, lapsella kun olisi kuulemma hyvä olla useampi pari käytössä, jotta kengät saavat käyttöjen välissä levätä. Muuten pärjätään varmasti hyvin näillä :-) 


-Trina

6 kommenttia:

 1. Meillä oli viime talvena esikoisella käytössä myös tuo Popin kuorihaalari fleecevuorella ja sillä pärjäsi aivan loistavasti läpi talven. Suuri plussa tietenkin siitä, että haalarin käyttöikä on pitkä kun voi käyttää myös välikausipukuna. Tuota punaista haalaria katselin itsekin kuopukselle, tosi suloinen <3 Ja samainen Rodinin takki löytyy täältäkin :) Suloinen pikkuneiti teillä!

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä tietää, sitä tässä itsekin vähän toivoin. Jää vielä vähän nähtäväksi, onko neiti sittenkin tullut äidin vilukissageenien mukana, vai ei, että kuinka meidän käy :-) Kiitos kovasti :>>

   Poista