sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Habitare 2014Perjantaina käytiin tutustumassa tämän vuoden messutarjontaan. Mua on nyt parina viime vuotena kiinnostanut enemmän kaikki pieni sisustustilpehööri, tällä kertaa vielä eritoten Lindan huoneen sisustus. Monia kauniita juttuja tuli vastaan, ja nyt on aikamoinen sisustusähky! 

Mites tuo Marimekko. Ai tykkäänkö minä siitä? Turha edes kysyä. Toinen ehdottomasti kiinnostavin piste oli Luona-in, joka valmistaa mitä upeimpia puisia ja vanerisia huonekaluja, sekä säilytysratkaisuja. Pitkästä aikaa jotain aivan uutta ja kekseliästä suomalaista designiä. 
Polkka Jamilla oli myös mitä ihastuttavimpia tekstiilejä ja kortteja vekkuleilla eläinhahmoilla varusteltuna :-).  

Habitare on ollut kyllä aina käymisen arvoinen messutapahtuma. Siellä törmää joka vuosi johonkin uuteen virkistävään ja innovatiiviseen kädenjälkeen. Linda ei paljoa rattaissaan viihtynyt, niinpä käpsyteltiin pitkälti neidin hipsutteluvauhtia eteenpäin. Väkeä oli juuri sopivasti, ja pisteillä pyöriminen oli miellyttävää. Mitään ei tällä kertaa tarttunut mukaan, ihan hyvä niin. Tahdon miettiä tuon neidin huoneen sisustuksen tarkkaan, ja juttuja hankitaan vain tarpeeseen. Sitä turhaa roinaa kun täältä löytyy jo riittämiin. 


-Trina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti