maanantai 2. kesäkuuta 2014

the b-day

Nyt on juhlat juhlittu! Kiitos vielä kaikille juhlijoille, teitte päivästä mitä ihanimman!
Nautin täysillä kaikista juhlista ja kokoontumisista, siitä, kun saa olla ja iloita upeiden ihmisten ympäröimänä.Mua lykästi, kun äidin työkeikka peruuntui, ja sain sittenkin leipuriapulaisen! Suolaiset piiraat ovat mun mielestä äidin bravuuri, joten jätin ne suosiolla hänen hoidettavakseen. Kakkupohjaa en ole koskaan itse tehnyt, joten sekin jäi äidin työksi, muut herkut pyöräytinkin sitten itse. 


Viirit koristeena on kyllä just sitä simppeliä ja nättiä - kategoriaan kuuluvaa settiä, mistä mä pidän. Jotain halusin askarrella, ja nää loihti kyllä silmänräpäyksessä! Pysyttelin pastellisävyisessä teemassa koristeluiden suhteen, ilmapallot olivat tosin valkoisia mustine pilkkuineen. Mulla oli melkoinen ilmapallojen metsästys käynnissä, kun mistään ei löytynyt väriteemaan sopivia palloja ilman jotain karseaa kuvaa. Voihan tiimari ;-D. 
Mekko oli just sopivan reilu ja ilmava, sekä tietysti mitä hurmaavimman näköinen! Kokonaisuuden kruunasi kaunis kukkapanta, joka oli todellinen löytö Lindexiltä tai Kappahlista, en nyt just muista kummasta. Itselleni aioin hankkia samanlaisen, muttei se sitten näyttänytkään mun päässä yhtä söpöltä. 

Semmoiset oli meidän yksveen tyttömäiset, hempeät ja lempeät synttärijuhlat. Ensi viikonloppuna suunnataankin Tampereelle kaksvee-juhliin! Kivaa juhlia vaihteeksi vieraan roolissa :-).


-Trina

4 kommenttia: