keskiviikko 11. joulukuuta 2013

syöttötuolihöpinää

Mulla oli jo ennen Lindan syntymää selvillä, minkälaisen syöttötuolin neidille tahtoisin. Olin blogeista ja ystäviltä saanut positiivisen kuvan eräästä yksilöstä, eikä sen rinnalle kyllä missään vaiheessa tullutkaan muita vaihtoehtoja. Mielestäni syöttötuolin tulee olla mahdollisimman tukeva, eikä se saisi keikata. Sen tulisi miellyttää esteettisesti silmää ja mielellään sopia myös sisustukseen. Hyvä syöttötuoli on säädettävissä lapsen kasvun mukaisesti, ja näin ollen käyttöaika pitenee huomattavasti! Onkohan siellä jo arvattu, mikä tuoli on kyseessä? 



Kuvissa ei esiinny kyseinen syöttötuoli, vaan mummulan syöttötuoli. Sinnekin oli kuulemma saatava oma! Linda pääsi siinä jo hieman harjoittelemaan, ja sujui kyllä niin mallikkaasti. Istuminen on Lindan mielestä mukavaa, näkeehän siitä nyt maailmaa aivan erilailla. Sohvalla istuminen onnistuu parhaiten, siinä neiti pysyy jo ilman tukea melkoisen pitkään. Lattialla onkin sitten jo haasteellisempaa.

Kääntyily on alkanut hahmottua myös paremmin, ja välillä Linda pyörii lattialla suuntaan ja toiseen ihan huvikseen. Varmimmin tuon saa käntymään jonkin kiinnostavan perässä ( lue puhelin, kaukosäädin, silmälasit, ym. ). 

The syöttötuoliin palailen ihan omassa postauksessa. Huomenna kipaisen siihen vielä pehmusteet, ne kun oli päässeet liikkeestä loppumaan. Mieluisinta tässä kuitenkin on se, ettei meidän tarvitse itse maksaa syöttötuolista, eikä siihen kuuluvista osasista, sillä mun vanhemmat ilmoittivat kustantavansa sen meille joululahjaksi! Maltti oli valttia, onneksi en raskausinnostuksissani mennyt ja hankkinut syöttäriä linnun ollessa vielä masussa :-)



-Trina

5 kommenttia:

  1. Varmaan stokken tripp trappi kyseessä :) meiltä jäi just yli punainen babysetti. mut ei taida sopia teidän väreihin ja muutenkin ehdit varmaan jo hankkia sellaisen :)

    VastaaPoista
  2. No sepä se! :) Joo me maksettiin tuolin kans se babysetti samaan aikaan, vaikka haen sen setin vasta tänään. Siinä kävi viel niin oudosti, että se myyjä oli laittanut tohon kuittiin jo valmiiks babysetin värin, vaikken ollu ite siitä mitään puhunu, eli sieltä on nyt valkoinen tulossa, mut ehkä se on hyvä, ostan sit sen pehmusteen värikkäänä ;)

    VastaaPoista
  3. Hei! Blogistani löytyy haaste sulle :) http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/2013/12/ensimmainen-haaste.html

    VastaaPoista