maanantai 2. joulukuuta 2013

6 kk

Niin se päivä sitten koitti, nopeammin, mitä kuvitella saatoin! Minun oma pieni vauvani on nyt puoli vuotias <3 En ymmärrä, kuinka aika voi ottaa siivet alleen, ja lennellä näin huimaa vauhtia eteenpäin. Tämä vuoden puolikas on ollut mulle elämäni ihaninta aikaa. Oon oppinut niin paljon uutta itsestäni, nähnyt aivan erilaisia puolia lähimmäisistäni ja ollut muutenkin todella onnellinen. Tähän pisteeseen on tultu siitä, kun ystävälleni tokaisin muutama vuosi takaperin, etten varmaan koskaan tulisi menemään naimisiin, tai hankkimaan lapsia, ja jos näin pääsisi käymään, tulisi miehen olla melkoinen taikuri. Muutamat taikatemput on mun kohdalla kyllä pitänyt heittää, sillä mun usko miehiin oli kerennyt hämärtyä aika olemattomiin. no, sen suuremmin asiasta poikkeamatta, taikuri tuli ja kyynisimmänkin naisen mieli muuttui.

Torstaina käytiin 6 kk neuvolassa ja kasvu on selvästi tasoittumaan päin. Paino 7665g (7290g), pituus 67cm (66cm) ja päänympärys 43,7cm (43cm). Suluissa huom. 5kk mitat. Hampaita on ilmestynyt yksi lisää, nyt niitä on siis kolme, kaikki etuhampaita :D Kääntyminen masulta selälleen ja toisin päin onnistuu, mitä nyt välillä unohtuu, miten se tapahtuikaan. Linda istuu hetken aikaa ilman tukea, yrittää kovasti ryömiä ja päästä itse istumaan. Soseita syödään 2-3 kertaa päivässä, ja kaikki maut menee upeasti alas. Aamulla ja illalla otetaan myös välillä puuroa, joka maistuu myös hienosti. Etusormi-peukalo-ote on jo osittain hallussa, varsinkin, jos lähettyvillä on mun puhelin :D Linda on jo oppinut, että sillä on tällainen some-mutsi, joka ottaa paljon kuvia, ja kameran edessä voi heittää pienet poset kehiin. Pehmolelut, rättilelut ja lehdet on kaikkein mieluisimpia leluja, mutta eipä tuo pahemmin piittaa, mikä lelu on kyseessä, kunhan sen saa suuhun.Vaatekoko on suht sama, mitä kuukausi takaperin; 68-74, mutta poikkeuksia kyllä löytyy merkistä riippuen. En voi uskoa näitä kuvia katsellessa, että kyseessä on tuo sama nakero, joka nyt könyää lattialla itsekseen mistä milloinkin kiinnostuen. Eihän se ole voinut olla noin pieni! Lastenhuonetta pitäisi ruveta suunnittelemaan, vaikka tiedän kyllä suurinpiirtein, millaisen siitä tahdon. Joku räjähdysinsinööri vois kyllä ensin tulla esikäsittelemään dynamiitin kanssa kyseisen huoneen, oveakaan kun ei meinaa saada auki siitä rojumäärästä.
Joulun ajaksi rauhoitan mieleni kuitenkin kaikesta kotiin ja siivoamiseen liittyvästä, ja keskityn rentoutumaan sen sijaan!! *<:-) 

-Trina


2 kommenttia:

  1. Voi että muistan vielä kun istuttiin sun kanssa Teerenpelissä kaakolla ja kerroit että oot ehkä raskaana, silloin se oli vielä vähän epävarmaa! Ja tuommoinen ihana rinsessa sieltä tuli, onnea hurjasti Lindalle :) <3

    VastaaPoista
  2. Ja siitä tuntuu olevan ikuisuus!! :D kiitos :)<3

    VastaaPoista