sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

virkistävä viikonloppu

Sunnuntaista on muodostunut oikein otollinen höllipäivä. Ei tarvitse tehdä muuta kuin syödä ja makoilla sohvalla nakero kainalossa katsoen leffaa, ihanaa aivojen lepuutusta!
Eilen vietettiin illanistujaisia ystäväparin kanssa, ja saatiinkin aikaiseksi melkoiset ruokabileet. Pöydästä löytyi tortilloja, kasa erilaisia täytteitä sekä herkkumokkapaloja. Löysin todella houkuttelevan reseptin hieman erilaisiin mokkapaloihin, ja pitihän sitä kokeilla! Niin hyviä leivoksia ei ole kyllä mun kätösten työstämänä vielä tainnut syntyäkään. Pitänee jakaa kyseinen resepti teidänkin kesken, jotta tiedätte, mistä puhun ;-). 







Lauantaina oli aivan unelmakeli! Käytiin nautiskelemassa ulkoilmasta koko perheen voimin ja lenkkeiltiin samalla lähikauppaan hakemaan kaakaojauhetta leivontaa varten. Näillä keleillä passas jo mainiosti ajaa sisään Lindan uusia välikausivaatetuksia. Iskällä on selvästi vielä vähän reenailtavaa housujen pukemisessa, neiti kun sujahti useampaankin otteeseen vain toiseen lahkeeseen :D. 



Mun ehdottomia lemppari välipaloja. Hurahdin aikanaan koko punnitse&säästän valikoimaan siellä töissä ollessani, eikä paluuta ole ollut. En kyllä pistä pahitteeksi, sillä mistään epäterveellisistä mömmöistä ei sentään ole kyse. Jos maailmassa olisi vain yksiä tiettyjä pähkinöitä, valitsisin harkitsematta macadamia-pähkinät. Aivan taivaallisen makuisia, etenkin tomaatti-basilika-mausteiset! Sama taivaallinen maku pätee nakdin ja raw-biten patukoihin. Raaka-aineina on käytetty vain ja ainoastaan hedelmiä, marjoja ja pähkinöitä, eikä mitään sokeri- taikka siirappimömmöjä. 



Nää mun tekemät mokkapalat sisälsivätkin sitten koko viikon edestä erinäisiä superterveellisiä ainesosia ;-). Viimeisenä ohjeena alkavaan viikkoon: älkää erehtykö ostamaan Lidlistä kukkia. Kyseiset neilikat nuupahtivat nuppuineen heti seuraavana päivänä, eivätkä edes kerenneet aueta. 






-Trina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti