tiistai 11. maaliskuuta 2014

aurinkoenergiaa

Kiitos aurinko! Tuntuu kuin olisin syntynyt uudestaan, sen verran energisempi meininki. Paulin mielestä musta on tullut siivouksen saralla jo vähän liiankin innokas, mutta minkäs teet, kun auringon valo paljastaa pienimmätkin pölyhiukkaset meijän valkoista lattiaa vasten :D.
Sain vihdoin tilattua pitkään hankintalistalla keikkuneet lifefactoryn lasiset nokkapullot! Lindalla on jo ennestään pari heidän tuttipulloaan, mutta kun nokkamuki on vienyt juomapuuhissa pidemmän korren, päätin, että on aika vaihtaa tuttiosat nokkakorkkeihin. Koska itsekin olin haaveillut lasisesta juomapullosta, tilasin kaksi kappaletta isoja nokkapulloja, joista siirrän nokkaosat jo olemassaoleviin tuttareihin, ja näin saan omaan käyttööni tilaamani isommat pullot normaaleilla korkeilla varustettuna. Linda sai myös viikonloppuna uudet kevätvarusteet kappahlista. Olin miettinyt pääni puhki haalarin ja takki + housut yhdistelmän välillä, mutta jälkimmäinen vei tällä kertaa voiton. Linda on vielä sen ikäinen, ettei tule ulkona möyrittyä maassa, joten takki sekä housut ovat varmasti passelit. Olishan haalari ollut  helpompi pukea, mutta tuo neiti minikokoinen takki päällään oli sellainen näky, ettei paluuta enää ollut. Olin lukenut kappahlin kaxs-merkistä positiivista palautetta, ja hinta näytti olevan kohdillaan. Kassalla odotti iloinen yllätys, sillä kaikista tuotteista sai Trion karnevaalitarjouksena -20%! Säkä kävi kyllä tällä reissulla.


Naistenpäivän aamuna nousin suoraan katettuun aamiaispöytään, jota koristivat ihanan keväiset gerberat!
Lähdettiin mummolaan kyläilemään, sillä isomummi ja -ukki, sekä isotäti olivat siellä käymässä. 

Linda nautti taas täysillä huomiosta, ja puhkeavat hampaatkin unohtuivat edes hetkeksi. On ilmeisesti ennemmin sääntö kuin poikkeus, että neidin hampaat tulevat rytinällä monta kerrallaan. Tuleepahan ainakin samoilla itkutuksilla :-). Tyttö oppi kylässä kiipeämään tukea vasten, ja nyt täällä kotona ei kyllä uskalla kääntää selkäänsä, vaan naksu kulkee joka paikkaan mun mukana! 

-TrinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti