perjantai 10. tammikuuta 2014

Viikon kuulumisia

Tää viikko on mennyt aika lailla surkeaa säätä marmatellessa. Oon hävittänyt vaunujen sadesuojan, joten ei olla pahemmin käyty edes vaunulenkeillä. Kotona näyttää toistaiseksi vielä melko kaoottiselta, mutta hei, me ollaan päästy täällä jo hyvin arkirytmiin kiinni! Tänään oli tarkoitus treffata Johannaa keskustassa, ja koska ulkona oli pitkästä aikaa kuiva keli, mentiin Lindan kanssa kävellen kaupunkiin. Linda ei siis tietenkään kävellyt, minä kävelin, linttu oli rattaissa... ymmärsitte varmaan ;-)



Tällaisella pärstäkertoimella vedeltiin tänään



Minillä oli päällä joululahjaksi saadut popin sirkuspöksyt, sekä h&m:n söpö maatuskapaita. Alemmassa kuvassa on kova yritys napata kameran kaularemmistä kiinni. 

En ollut koskaan aikaisemmin törmännyt keskustassa sijaitsevaan Florenciaan, johon ihastuin kyllä heti ja kovaa! LAHTELAISET! Jos olette kiinnostuneita mm. vintagesta, taikka kotimaassa käsinvalmistetuista lasten/ aikuisten vaatteista, kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa kyseinen putiikki Rautatienkatu 13:sta.  Lastenvaatteita löytyi ainakin Aarrekidiltä, sekä Papulta, joista itse tykkään kovasti. Kassan kautta kävivätkin yhdet ylisöpöt leggingsit Aarrekidin Aarremetsä- mallistosta. Mainittakoon tähän samaan ylistykseen myös mahtava asiakaspalvelu, joka tuntuu olevan nykypäivänä melko kiven alla. 

Loppuun mulla olis vielä laittaa pari kuvaa tältä viikolta. Tuo Rhonda Byrnen The Secret - salaisuus - kirja on kyllä lukemisen arvoinen, suosittelen. Kirkastaa mukavasti omaa ajatusmaailmaa ja asennetta näiden pimeiden kuukausien keskellä.



Linda on nyt alkanut pöpistä paljonkin ma-ma, sekä mä-mä tavuja. Nauruakin on entistä enemmän, jos noin voi edes sanoa, koska meidän nakero hekottaa ja hihittää jatkuvasti :-D Ainoana riesana on olleet masukivut, jotka taas jostain syystä palasivat. Pitkin päivää niiden vuoksi täällä itkutellaan ja kouristellaankin hieman. Laskin d-tipat toistaiseksi viidestä neljään tippaan, ja luumusosetta on syöty reilusti. Toivotaan, että menis pian ohitse. Kuun lopussa olisi 8kk neuvola ja lääkäri, kiva tietää pienen tauon jälkeen tarkkoja mittoja. 

Kivaa alkavaa viikonloppua!! :-)





-Trina






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti