maanantai 7. lokakuuta 2013

Tutustumista

Uuteen kameraani nimittäin. Pitihän sillä päästä leikkimään hetimmiten.

Lauantaina viimein kotiutui tuo vempele, tosin vasta mutkaisen matkan jälkeen. Säätöä oli liikkeen, että verkkokaupan puolesta, ja itsellä meni kyllä hieman maku koko touhuun. No, pääasia kuitenkin on, että kamera löysi kuin löysikin tiensä kotiin mun hellään huomaan.

 Itse kamerasta nyt en toistaiseksi kuvaa saanut otettua, mutta kyseessä on Sonyn nex-3n. Kompakti järjestelmäkamera, "minijärkkäri" oli itselle kunnon järkkäriä parempi vaihtoehto jo ihan tuon helpon kuljetettavuuden takia, sekä siksi, ettei tule tuhlattua omaisuuksia kameraan, josta ei osaa ottaa kaikkia tehoja irti. Niinkuin jo aiemmin sanoin, en tiedä kameroista mitään, eikä mulla ole pakottavaa tarvetta tietääkään. Kuvaaminen on musta hauskaa ajanvietettä, ja kuvailen omaksi huviksi, aivan kuin kirjoitan tätä blogiakin.

Tässäpä näitä kuvia sitten viikonlopulta :-)


Lauantaina oli ihana sää heti aamusta. Eräs aurinkoinen kikatteli ekan kerran jo seiskan pintaan.




Suunta kohti mummulaa ja maittavia pöperöitä. 






Ollaan ruvettu antamaan Lindalle soseita nyt iltaa kohden, ja niiden syönti onkin ollut tosi mieluisaa puuhaa. Mieluisin osuus, mitä itse odotin, ei kuitenkaan toistaiseksi toteutunut; unet on edelleen maksimissaan nelisen tuntia. Pappa oli käynyt ostamassa mummulaan oman ruokalapun, siis tässä tapauksessa ruokamekon :D Saapahan ainakin sotkea sydämensä kyllyydestä vaatteita likaamatta! 




 Sunnuntaina saatiin kans nauttia aurinkoisesta säästä. Käytiin Karisman karkeloissa hamstraamassa muutamat tarjoustuotteet varastoon :-)




Päällä tylsää, mutta aina toimivaa mustaa ja valkoista. Tuo laukku on mun synttärilahja Paulilta, ja siitä on tullut heti mun lemppari. Ihmettelen vieläkin, kuinka se on osannut ostaa jotain tällaista!! Pus ja kiitos <3




Little miss sunshine hehkui taas kilpaa auringon kanssa. Soseet on selvästi auttaneet Lindan masuvaivoihin, eikä itkuja ole oikeastaan muulloin, kuin väsymyksestä, nälästä ja hampaista. Jep, ensimmäinen on puhjennut :-) 




Tuon farkkupaidan ostin karisman reissulta h&m:stä. Olin pitkään halunnut jo tällaista rennompaa yksilöä, vanha kun ei enää mennyt napeista kiinni.


Oon viime aikoina saanut nauttia Paulin tekemistä ruoista, itse oon heittäytynyt meinaan ruoanlaiton osalta aivan laiskamadoksi. No välillä näinkin päin, ehkä teen ryhtiliikkeen jo huomenna ;-)



Sit suunnistettiinkin jo jalan toiseen mummulaan sunnuntaiherkuille. Ai että, mitä leivoksia siellä olikaan pöydät täynnä, jäi ihan kuola valumaan sen porkkanakakun perään!! Kaikin puolin ihanan seuran ja ruoan täyteinen viikonloppu siis, kyllä passaa startata taas uusi viikko :-) 








-Trina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti