tiistai 22. lokakuuta 2013

kehitystä

Heipsu!

Täällä on viime päivät kuluneet aikasta normaalisti. Lindan 5kk päivä lähestyy ja kehitystä on huomattavissa joka päivä. Tyttö yritti eilen ensimmäistä kertaa kääntyä ympäri, ja lähellä se jo olikin. Nyt vaan kovaa reeniä sen saralla, niin eiköhän täällä kohta pyöritä ympäri lattioita :-) Pientä kitinää on ollut havaittavissa, syynä ovat varmasti hampaat, sillä toinen on puhjennut heti ensimmäisen viereen. Maailman suloisin näky, kun tuollainen pikku murmeli irvistää kahdella pikkuriikkisellä hampaan alullaan!! 


Unet on pysyneet melko katkonaisina, aika tarkalleen kolmen tunnin välein Linda herää syömään. Ajattelin tehdä ryhtiliikkeen, ja alkaa vihdoin noudattaa suht säännöllistä päivärytmiä. Herätys joka aamu suht samoihin aikoihin, samoin soseiden laita, velliäkin voisi ruveta syöttämään pikkuhiljaa. Näillä keinoilla luulisi öidenkin sujuvan vähän paremmin. Säännöllinen päivärytmi olis alusta asti ollut varmasti hyvä, mutta tällaisena aamu-unien hallitsevana maailmanmestarina se on ollut vähän hankalaa. Linda on mun onnekseni perinyt aamu-uni geenin myös itselleen, ja pötköttelee mielellään äipän kainalossa välillä pitkällekin aamupäivään asti.

päivittelen tänne vielä neuvolan jälkeen Lindan tuoreimpia mittoja ja kuulumisia. Oon itse pitänyt neuvolan ohella silmällä painoa ja pituutta kotikonstein, eli mittanauhalla mitaten  ja vaa´alla sylissä punniten. Onpahan ainakin joku käsitys jatkuvasti tiedossa :-) 




P.S. Viime yönä Linda nukkui putkeen huimat 5h! kyllä se tästä ;-) 


-Trina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti