lauantai 19. lokakuuta 2013

meikkiarsenaalin osanen

Tämä mamma simahti eilen jo kymmenen maissa, ja unohti koko tietokoneen ja blogin olemassaolon, joten jäipä tämäkin julkaisematta. No,parempi myöhään, kun ei milloinkaan, eli tässäpä tulee :-)

Tykkään, että meikkipohja on mahdollisimman luonnollinen, ja nämä kaksi meikkivoidetta ovat yltäneet ihan ykköstuotteiksi. Lancomesta pidän vielä enemmän, sillä se tuo kasvoille kauniin hehkun valoa heijastavien pigmenttien ansiosta. Kulttituotteen maineenkin saanut YSL:n vaokynä löytyy myös täältä osoitteesta, ei ole tullut vastaan sitä voittanutta. Sama pätee Diorin nude- peiteaineeseen. Pigmentiltään ja peittävyydeltään lyömätön! Lumenen heleyttävää meikinpohjustajaa sekoitan yleensä tuon Diorin meikkivoiteen kanssa, jotta siitä tulisi hieman kuulaampi.

Puuteria käytän normaalisti vain kesäisin, koska muulloin mun kasvojen iho on niin kuiva, ettei puuterin käyttöä voi edes harkita. Tämä samainen Diorin puuteri mulla on ollut käytössä jo huimat viisi vuotta, ellei jopa kauemminkin. 

Poskipunia löytyy muutamaakin sävyä, mutta tämä kicksin yksilö sävyssä "must have" on ollut viime aikoina paljon käytössä. Sävy on todella kaunis persikkaisen pinkki, joka sopii todella hyvin suomalaiselle kalpealle ihonsävylle. Aurinkopuuteri on  Estee Lauderin bronze goddes. Tuotteessa on kaksi eri sävyä samassa rasiassa, joista on helppo sekoittaa juuri passeli sävy oman ihonsävyn mukaan. Isosta peilistä suurta plussaa, matkoille ei tarvitse roudata erikseen meikkipeiliä!


Kulmakarvat olen yläaste-ikäisestä asti meikannut tällä samaisella Lancomen luomivärisävyllä. Sävyn nimeä, enkä numeroa muista, sillä se on kulunut tuosta jo ajat sitten tiehensä. Puuterimaisilla tuotteilla saa mielestäni luonnollisempaa jälkeä kuin kynillä. Poikkeuksia tietysti löytyy, Lancomen ja Diorin kulmakynät ovat koostumukseltaan ihanan puuterisia. Lumenen kulmageeli viimeistelee meikin, ja pitää kulmat nätisti ojossa koko päivän.

Ripsiväriltä vaadin eritoten kestävyyttä. Vielä yksikään vedenkestävä ripsiväri ei ole kestänyt käytössäni leviämättä. Parhaat yksilöt ovat olleet tietyn lämpöasteisella vedellä poistettavat, Estee Lauderin double wear, sekä sumptuous extreme. Japanissa mainetta niittänyt Fiberwig- maskara ei mua kyllä vakuuttanut, mutta tykkään käyttää sitä ei niin kestävien ripsivärien päällä kaarevoittamassa, sekä tuomassa lisäkestoa. Tuo Lancomen hypnose star oli harjaltaan miellyttävä, jopa yllättävän kestävä perusmaskaraksi, mutta massaa olisi saanut tulla ripsiin mielestäni enemmän. 


Käytän eniten melko neutraaleja perus luomivärejä: Vaaleaa koko luomella, sekä eri sävyisiä ruskeita/harmaita varjostuksena. Silmämeikin keston takaa hyvä pohjustus. Oman pohjustusvoiteeni löysin Espanjasta Kiko- nimisestä kosmetiikkaliikkeestä. Tykkään kamalasti Make up storen luomiväreistä niiden hyvän pigmentin vuoksi. Lempisävyni on ehdottomasti muffin, joka on itselläni käytössä myös korostusvärinä. Macin voisin myös kehua maasta taivaaseen ( pigmentti, pysyvyys, sävyt, ah ) ;-). BareMinerals on mulle uusi tuttavuus luomivärien osalta. Tykästyin todella kovasti, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Tuo kyseinen Diorin sävy on aivan älyttömän hyvä perus varjostussävy. Hyvin usein multa jää kuitenkin luomivärit vähälle käytölle, sillä tykkään paljon enemmän huulimeikistä, ja koen sen omaksi jutukseni!

Rajauksiakaan ei ole tullut tehtyä aikoihin. Mutta kun sille päälle satun, on Sensain sivellinmäisellä päällä varustettu, tarkka rajauskynä mun paras kaveri. Tässä on erityisen hyvin mietitty ympäristöystävällistä puolta, eikä joka kerta tarvitse ostaa uutta kynää, vaan pelkkä väripatruuna kynän täytteeksi! Valkoisella rajauskynällä saa katseeseen kirkkautta, itseltäni se vie myös tätä pahinta punoitusta pois. Valkoinen rajauskynä on myös hyvä pohjuste värikkäille luomiväreille, sillä se tuo kirkkaamin värin esiin.

Huulipunia multa löytyy hirveä läjä. Näitä kaikkia lemppareitakaan ei tule käytettyä tarpeeksi :D Punat vasemmalta oikeelle :Lancome rouge in love 351B, Lancome rouge in love No1 lemppari, mutten muista tätä sävyä, MAC cremesheen speed dial, YSL rouge pur couture 1, YSL rpc 27 ja YSL rpc 17. 


Elisabeth Ardenin eight hour cream on monikäyttöinen klassikko. Tätäkin olen kokeillut näihin mun kuiviin läikkiin, mutta mineraaliöljyjensä vuoksi se ei toimi. Kuivissa huulissa taas paremmin kuin hyvin. Lisäksi vielä liuta lemppari kiiltoja ( yksi puna ja huulilakkakin siellä näyttää olevan). Kiillossa tärkeää on sen miellyttävä koostumus, ei liian tahmea, ja tarpeeksi hoitava. Näissä kaikissa on onnistuttu hienosti. Vasemmalta oikealle: Dior serum de rouge 560, Chanel brilliant levres 67, Lancomen huulilakka 302, Dior addict ultra-gloss glow 452,Clarins 05 ( muut tekstit kuluneet pois ) ja Clarins gloss prodige papaya 08. 

Hyvät siveltimet on tärkeät, jos haluaa meikin levittyvän ja pysyvän hyvin. Omani olen hankkinut kosmetologikoulun aikana Riitta Vaaralta, jota arvostan maskeeraajana suuresti. Riitan siveltimet ovat osoittautuneet todella laadukkaiksi käytössä, tykkään! Lisäksi mulla on muutama Duroyn ja Kicksin sivellin, ripsentaivuttimet Shiseidolta, sekä pinsetit vitryltä. On muuten parhaat pinsetit, mitä oon koskaan kokeillut. 


Näiden lisäksi mulla lojuu monsterimainen läjä kosmetiikkaa ympäri kämppää. Aika ei vaan riitä kaikkien käyttämiseen. Ehkä yritän silti uhrata unohdetuille lisää aikaa, nyt kun muistan harmitella niiden yksinäistä olemassaoloa :D Kerppa, jos luet tätä, ja varmaan luetkin ( ootit tätä jo eilen ku kuuta nousevaa ;-) ) pidetäänkö joku päivä meikkitreffit? 


-Trina6 kommenttia:

 1. Hehee mistä tiesit?? ;) Monia samoja juttuja sulla mitä itekki todennu hyviksi! joo pidetään toki meikktreffit, mitä se käytännössä tarkoittaa? :D

  VastaaPoista
 2. jos multa vaikka liikenis jotain mulle tarpeetonta sun huomaan ;)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa erittäin hyvältä!! Oiskohan mulla jotai sua kiinnostavaa, hmmm... :)

  VastaaPoista
 4. voisit muuten raahata ne sun kirppisvaatteet mukana jos muistat ;D

  VastaaPoista
 5. Joo vois yrittää muistaa tällä kertaa :D ollaan yhteyksissä että jos tällä viikolla sopis jonku päivän? :)

  VastaaPoista