keskiviikko 22. lokakuuta 2014

minin eka toppatakki

Syksy alkaa pikkuhiljaa taittua talveksi. Aamuisin on jo pakkasta useampikin aste, ja vilu hyökkää jalkoja pitkin vartaloon. Pähkäilin tovin jos toisenkin toppahaalarin hankintaa minille, mutta päädyin lykkäämään sitä vielä tovin, alemyynneistä heti haukkana nappaan sitten miellyttävän.

Haalarin sijaan hankin tytylle Polarn O. Pyretistä merinovillaiset kerrastot hyvän kampanjan osuessa kohdalle. Kaikki 1 kerraston merinovillaiset vaatteet olivat ota 3 maksa 2 tarjouksessa, ja minähän nappasin sekä haalarin, että housut ja paidan meidän neitiä lämmittämään. Myyjäkin oli uskottavasti sitä mieltä, että fleecevuorellisella kuorihaalarilla ja näillä kerrastoilla saattaisi pärjätä jopa koko talven, mutta katsotaan nyt. Näillä keleillä Linda on pärjännyt hienosti kuorihaalarin, sekä merinovillahaalarin voimin. Aina hoidosta tullessa Linda on kerennyt olla jo hetken pihalla leikkimässä, ja kotona tyttö on ollut ihanan lämmin. Tämä kertonee tarpeeksi. 




Takin suhteen olikin sitten jo toinen juttu. Rodinin picossa ei kyllä enää tarkene, oli alla sitten miten paksu villapaita tahansa, joten eilen Jumbossa käydessäni suuntasin salamana Zaran lastenvaateosastolle. Olin ihastellut heidän nettisivuillaan aivan ihanaa vihreää karvavuorellista parkaa, mutta kyseistä takkia ei ollut valitettavasti Jumbon liikkeeseen saatu. Niinpä hetken pörräillessäni silmiini osui kuin osuikin toinen, aivan yhtä kaunis toppatakki karvahupulla. Hypistelin takkia hymy huulissa; Lindan ensimmäinen isojen tyttöjen talvitakki <3. 

Hattu olikin sitten jo vähän haasteellisempi. Niitäkin olin kuolannut Zaran nettisivuilta, muttei tuolla ainakaan kyseisiä myssyjä ollut. Kun tämä pörrökasa tuli H&M:llä mua vastaan, ajattelin, että pitäähän nyt isojen tyttöjen takin tasapainoksi saada jotain vauvamaisempaa, nyt kun voi vielä itse näihin valintoihin vaikuttaa ;-). Olen kyllä tyytyväinen näihin löytöihin, vaikka Linda hieman vieroksuikin tuota takin karvahuppua, kun sitä kotona mallailtiin. Sen saa onneksi pois, jos on tarvis. 

Kyhäilin näiden uutukaisten innoittamana asukokonaisuuden takin ja hatun ympärille. Tämä asu pääsee kyllä testiin heti, kun mahdollista.




Kyllä nyt tarkenee :-)


-Trina

10 kommenttia:

  1. Sä oot ihana, kun piristät mun päivää riemukommentilla! :-)

    VastaaPoista
  2. Oi ihana asukokonaisuus <3 meillä on Milalle vähän vastaava karvahuppu takki myös talveksi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essi :-) ! Tuommoiset takit on kyllä niin suloisia ja ajattomiakin!

      Poista
  3. Ihanan takin oot löytänyt! Ittekin oon koittanu metsästää neidille takkia talveksi, ja päädyin tilaamaan H&M takin, joka on aika samantyylinen. Zarasta ihastelin kans harmaata takkia, mutta ei vaikuttanut sitten kuitenkaan niin lämpöseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäkin katoin zarasta sellasta harmaata, missä oli valkonen pörrövuori, mut totesin sen kans liian ohkaseks :-) Ja jos se hm takki on se, mitä itekin katoin, sellanen vihree, niin se oli kans tosi söpö <3

      Poista
  4. Aivan ihana tuo takki ja koko kokonaisuus! :) Tuo farkkuhaalari on tosi suloinen/tyylikäs. Kyllä pukisin neitini tuohon asuun, kunhan vähän kasvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jasmina :-) Farkkuhaalari oli ihan superlöytö kirpparilla!

      Poista
  5. Aivan älyttömän ihana blogi,saat musta ehdottomasi uuden lukijan! :')

    VastaaPoista
  6. Kiitos Sara !! :>> ja tervetuloa!

    VastaaPoista