sunnuntai 5. lokakuuta 2014

taaperon tuubi




Kerkesin hyvän tovin metsästää sopivaa kaulahuivia nakeron syysvermeiden kaveriksi. Kaikki vastaantulleet kappaleet ovat olleet joko liian isoja, taikka pieniä, eikä lainkaan mun mieleisiä. Kunnes sitten vapaapäivä koitti, ja minä tyttö lampsin lempikauppaani Puotiin. Tämä Papun tuubihuivi vei kyllä sydämeni heti ensivilkaisulla, ja se oli menoa se. Löysin itseni kassalta ihanan, ja mitä käytännöllisimmän huivin kera, ja näin on etsintäni tullut päätökseen! 

Toivon, että tämä talvi olisi edeltäjänsä kaltainen, eli mahdollisimman leuto. Toppatamineita kun ei meidän taloudesta toistaiseksi edes löydy, ja ovat nyt näin alustavasti tyrkätty joululahjalistalle. Talvi saisikin siis meidän puolesta alkaa vasta joulun tienoilla, ensin lumi, sitten paukkupakkaset :-)

Voisin tänne blogin puolelle päivitellä ensi viikolla hieman tyttelin kuulumisia, viime kerrasta kun on jo vierähtänyt tovi! 


-Trina

6 kommenttia:

  1. Tuo huivi on aivan ihana, ainakin äidn suosikki meidän perheessä :) Ihania kuvia muutenkin! Kirjoittelin itsekin aiemmin tuosta huivista täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, kaikinpuolin :) Olinkin jo aikaisemmin kuolannut Papun vinoraidan perään, ja sun ansiosta sitten rakkaus roihahti oikein tosissaan, kiitos vaan ihanien lasten asukuvien ;-) Ja kiitoksia!!

      Poista
    2. Voi kiitos, kiva että niistä löytyi inspiraatiota :)

      Poista