keskiviikko 21. toukokuuta 2014

sadepäivä paahteen keskellä

Tänään sataa. Toisaalta ihan kiva, sillä luontokin pääsee vihertymään entisestään, ja se sateen jälkeinen tuoksu on vain jotain niin, ah!! Ollaan höllitty ja leikitty, metsästetty hävinneitä leluja sohvan alta, ja mä oon saattanut syödä vähän suklaatakin. 
Flunssa pakeni neitokaisesta jälleen ennätysvauhtia, mutta sekoitti hieman unirytmiä. Kolme yötä meni itkeskellessä ja tiheään heräillessä, mikä meinasi jäädä hieman päälle. Viime yö oli jo helpompi, ja prinsessa suostui jopa nukahtamaan omaan sänkyyn. 
Eilen Linda otti tutin suustaan, tarrasi mua kädestä ja käänsi sen kämmen ylöspäin. Siihen hän asetti tuttinsa nauraen ja minua katsoen, että etkös sinä äiti laitakaan sitä suuhun <3. Neidin ihastuttavat haaremihousut löytyivät Lindexiltä. Ne ovat juuri passelit kesähousut ilmavuutensa ansiosta. Sortseja ja teeppareita vielä tarvittaisiin, varsinkin kun ollaan suuntaamassa heinäkuussa pariksi viikoksi etelän lämpöön! 

Hihi, nyt on pakko lopettaa, neiti komentaa kuin kuninkaallinen konsanaan tyynynsä päältä lelujaan, ja äitiä mukaan leikkeihin :-) 


-Trina


2 kommenttia:

  1. Kivanoloinen blogi sinulla ! Taidan jäädä seurailemaan :) Meitä voi käydä kurkkaamassa: http://thebabystepp.blogspot.fi/

    VastaaPoista