keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

9/4/14

Huhhuh! Meinas jäädä tää mamma tänä aamuna sängynpohjalle ruikuttamaan, sen verran lujaa huutaa lihakset hoosiannaa. Joko yliarvioin oman kuntoni täysin, tai vauvajumpan vetäjä sattui olemaan melkoinen hc-tapaus. No, tunteepa ainakin tehneensä jotain :D. Linda tykkäsi jumpasta, mutta neidillä oli vähän liikaakin energiaa, eikä hän meinannut pysyä paikallaan sitten millään. Luulisin, että vauvajumppa on tarkoitettukin hieman pienemmille vauvoille, mutta käytiin nyt kuitenkin kokeilemassa.




Voi kun osais itsekin tehdä käsillään jotain noin nättiä. Mun muori kutoo, neuloo ja virkkaa pahasta reumasta huolimatta aivan älyttömän nopeasti ja taidokkaasti! Siinä on kuulkaa sitkeä sissi. Lindan paita on aikanaan mun serkkupojalle tehty, mutta jostain syystä se majaili mun vanhempien varastossa. Sieltä löytyi myös samanlaiset sortsit, ja hymyssä suin nappasin molemmat kotiin vietäviksi.  



Luin jostain, että kun laittaa viiden sentin kolikon maljakkoon, kukkivat tulppaanit paljon ryhdikkäämmin ja kauemmin. Näin tein, ja kappas! Tulppaanit säteilivät viikon maljakossaan upeasti kattoa kurkotellen. Kokeilkaahan ihmeessä seuraavalla kerralla!




Se uusi ruoka, jota ei oltu koskaan kokeiltu, oli Safkaa-kirjasta bongatut kesärullat. Ohje vaikutti niin herkulliselta, että päätettiin askarrella niitä yhdessä sunnuntain kunniaksi. Jotain meidän väkerryksissä meni kyllä pieleen, sillä saatiin aikaan suht kalpeita versioita kirjan resepiin verrattuna, eikä makukaan kyllä vakuuttanut. Ei muuta kuin varasuunnitelma b käyttöön, ja vatsat kurnien kohti Mc:n autokaistaa. 
Lasagnette olikin sitten huomattavasti turvallisempi ruokavalinta.

Mulla alkaa aina jossain vaiheessa viikkoa lyömään tyhjää ruokareseptien suhteen. Pauli vois helposti syödä vaikka koko viikon putkeen samaa ruokaa, mutta mä oon sen verran nirsompi tapaus, etten pysty syömään kuin maksimissaan kahtena päivänä peräkkäin samaa ruokaa. Muuten olen kyllä melkein kaikkiruokainen, ja maistan uusiakin ruokia mielelläni. Kun nyt oppisin vielä syömään säännöllisesti ja tarpeeksi paljon, niin ei menis reenit ihan susille, ja varmasti jaksaisin touhutakin paremmin :-) ! 


-Trina


2 kommenttia:

  1. Oi, mikä ihana tähtisilmä-tyttö! :> <3

    Enpäs ole kuullutkaan tuosta tulppaanivinkistä! :O Kuulostaa niin kummalliselta, että sitä on ehdottomasti testattava itsekin! :D

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :> mäkin alkuun hieman ihmettelin, miten tollanen vois toimia, mutta niin se vaan toimi :D

    VastaaPoista