torstai 6. helmikuuta 2014

univaikeuksia ja kirpparilöytöjä

Meillä on ollut nukkumisten osalta aika kehno viikko. Mulla ei oo meinannut uni tulla millään, vaikka olisin kuinka väsynyt, ja sit kun viimein pääsen untenmaille, herää Linda syömään tai itkeskelemään. Linda on nukkunut paljon katkonaisemmin, liekö taas hampaiden vika. Kerhot jäi tältä viikolta väliin, mutta sinne ehtii onneksi taas ensi viikolla.
Linda on tykännyt kerhoilusta todella paljon, ja uskaltaa jäädä jo hetkeksi ilman mua muiden vauveleiden kanssa leikkimään :-). Ryömimisen saralla ollaan edistytty melkoisesti. Kaiken kiinnostavan perässä mennään tuhatta ja sataa kielloista huolimatta. Ei-sanaa ei meillä ainakaan vielä ymmärretä. Pidemmittä puheitta, tässä olis hyvinkin sekalaista kuvamateriaalia tältä viikolta.





Käytiin kirppiksellä äitin kanssa, ja olin ihan yllättynyt, että löysin jotain ostettavaa. Yleensä meen kirppareille tosi toiveikkaana, mutta joudun lähtemään leuka rinnassa, tyhjin käsin. Tällä kertaa kävi toisin. Toi leopardiparka oli vaan jotain niin rumaa, että se oli jo hieno :D Hintaa ei ollut kuin vaivaiset 8e, joten pakkohan se oli raahata kotiin. Pienellä tuunauksella siitä saa vielä kelpo rotsin! Lindalle ostin varastoon tosi reilun kokoisen pastellinsinisen villapaidan, ja itselle vielä ruskean tekonahkapussukan. 

 Kaappi huutaa täydennystä.



Äidin pieni apulainen imurin varressa ;-) Taas on menty sellasta kyytiä eteen päin, että ihan sukkakin tippunut matkan varrelle. 


Mummun ja Lindan leikkituokio. 


Ihanaa, huomenna on jo perjantai! Viikonloppuna on tiedossa box lacrossea ja kauan odotettu ikea reissu :-)



-Trina





2 kommenttia:

  1. Ihana Linda <3
    Kivoja löytöjä olet tehnyt, minä en löydä ikinä mistään mitään :(

    Meillä näyttää kaappi yhtä tyhjältä! :D

    Ihanaa viikonloppua teidän perheelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkään en yleensä tosiaan löydä mitään, mut nyt tärppäs :) Olin kyllä ettimässä jotain ihan muuta kun vaatteita, mutta käypä se näinkin! Mitä pidemmälle viikko kuluu, sitä kovempaa kyllä hyllyt huutaa täytettä, tänään siis kauppaan mars :D Hei kiitos samoin teille :)

      Poista