tiistai 24. syyskuuta 2013

Habitare

Moikka!

Perjantaina suunnistimme siis kohti Helsingin messukeskusta ja habitare-messuja. Lähdettiin ihan inspiraatiomielessä tutkailemaan tarjontaa ja painamaan mieleen kivoja ratkaisuja tulevaisuuden kotia varten.

Itse olisin kaivannut enemmän sisustukseen painottuvia osastoja ja näperrettävää hilpetööriä, mutta kivasti meillä kolmisen tuntia kierrellessä vierähti. Jotenkin alitajuisesti tuli katseltua eniten valaisimia ( mm. olohuone kaipais kipeästi kattoonsa yhtä ) , mutta muuten aika lailla kaikennäköistä pikku yksityiskohtaa tuli ikuistettua kameralle.

Kera Interiorin pisteelle jäätiin vähän pidemmäksi aikaa. Höpöteltiin kuulumiset tuttujen kanssa, ja nakero kiersi sylistä syliin. Linda on välillä alkanut vierastaa ihan tuttujakin ihmisiä, toivottavasti ei perisi mun ujopiimägeenejä ihan täysin.

Mutta pidemmittä puheitta, tässäpä oikein kunnon kuvaoksennus :-)nää oli hauskoja, ja hyvältä tuoksuvia saippuoita :p

Messuilta ajettiin suoraan P-Karjalaan. Hyvä, ettei iskeny peppukuolio tollasesta autossa istumisesta, meinas mennä neidilläkin hermo istuimeensa :D

 Kivalla messureissulla oli harmillinen päätös, kun kamera jotenkin lipsahti mun kädestä sitä Paulille antaessa, joten mökiltä ei sitten saatu kuvia. Ihana oli käydä rentoutumassa ja passattavana, ei tarvinu ite miettiä ruokia eikä niiden valmistamista! Lindakin nukku yönsä paljon paremmin, kun oli päiväsaikaan enemmän virikkeitä niin monesta seurustelijasta. Saa nähdä, kuinka täällä palaudutaan maan pinnalle kotiarkea viettämään ;-)

-Trina

2 kommenttia:

  1. Hyviä bongauksia oot tehny messuilta ja muutenkin ihania kuvia :) Lintsukin on kasvanu <3 Kivoja erilaisia valaisimia ja lastenhuoneen tekstiilit oli mageet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) messuilla kyllä riitti katteltavaa! kävittekö tekin? niinhän tuo kasvaa hurjaa vauhtia,enää ei ookaan mitään sylivauvaa <3

      Poista