tiistai 25. marraskuuta 2014

joulupukille:

joulupukille:

En osaa yhtään tehdä kollaaseja muilla ohjelmilla, kuin polyvorella, ja sieltä kun on valittavissa vain tiettyjä merkkejä, tiettyjä juttuja, niin tämä on tulos. Meidän neidin joululahjalista, mihin tuli kaikkea hömppää, mitä polyvoren kätköistä sain revittyä. 

Kun teen toivelahjalistoja, ne ovat suurimmaksi osaksi mulle itselleni, eikä niinkään muille neidin lahjoja pähkäileville, sillä tahdon, että lahjan ostajat saavat ostaa mielensä mukaan juuri sellaisen lahjan, kuin haluavat. Saatuja lahjoja en liiemmin täällä blogin puolella ole erikseen esitellyt, sillä en koe sitä mitenkään tarpeellisena. Muiden blogeista tykkään lukea postauksia, jotka koskevat lahjaideoita, sillä niistä nappaa mielellään itselleenkin korvan taakse aina jotain, mutta minä tyydyn väkertämään näitä listojani saatujen lahjojen esittelyn sijaan :-)


-Trina

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva lahjakollaasi! :) Ja samoilla linjoilla olen noiden toivelistojen kanssa, ne ovat aina ennemminkin itselleen tehtyjä. Ei ainakaan meillä kukaan oikeasti osta sitä mitä tänne blogiinkin laittelen, vaan jokainen ostaa oman mielensä mukaan ja niinhän se pitää ollakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No nimenomaan, mulla ainakin iskis valtavat omantunnontuskat, jos tällaisia lahjoja alkais tosta vaan tipahdella kuusen alle :"D

      Poista